May 9, 2010 - Thank you daddy!

Sambutan hari ibu saya memang pelik...
;P
Malam tadi ingatnye nak makan di Hard Rock Cafe saje.
Bila dah jumpa Kay (sepupu cum best friend) terus tukar plan.
Daddy pun sporting je malam tadi...
So kami pergi tgk live band cum clubbing di Rum Jungle.
P/S kami clean ok...
Cume tengok gelagat orang mabuk yg macam2 hal!
:)
Jadinye tengah hari baru saya bangun hari...
kepenatan.
Thanks Daddy! Love ya!


~ Happy Mother's Day Mama! ~

Hari ni nak bawa Qistina pergi ke Wangsa Walk pulak...
Dari semalam dia sebok nak A&W...
Huhu Jadi sambutan hari ibu hari ni dengan family tersayang pulak....
:)

Owh anyway semalam saya sangat creative nak ikat kan rambut Qistina yg pendek tu...
Die pun suka sangat... entah macammana boleh terkeluar pulak nama Zongga...
Jadi nick name Qistina yang baru ialah Bubu Zongga!
:)


~ Bubu Zongga ~

May 8th, 2010 - Happy Mother's Day!

I know Mom's Day is tomorrow but Im bloggin today so...
Happy mom's day to all beautiful and cool moms all over the world...
Especially my friends, Dayang, my sister Huda and my ibu...
:)

Nak bodek daddy untuk special treatment lah tomorrow...
:D

Anyway last week kami pergi ke Ikea...
Daddy nak tengok wardrobe...
tapi tak de la yang murah...
Cantik2 but we couldnt afford it so just cuci mata je....
Berkenan nye saya dengan dapur ni...:
So saya akan kumpul duit untuk tukar kabinet dapur saya macam ni!
RM10k tau... huhu so maybe kami akan tiru design dan upah orang untuk buat...
Murah sikit kan?
:)



;P
Busy nye saya dengan kerja baru ni...
I love it though...
Tau-tau dah masa untuk balik...
Bila dah samapi rumah, petang je connection takde...
Tak boleh saya nak ber bloggin or FB...
Weekend tengah hari macam ni baru ada chance!
Jadilah...

Oh ye hari tu maksu registerkan Qistina untuk kelas tarian Artis Cilik SetiaWangsa (Arcisa)
Kelas nye tiap Sabtu pukul 3 petang...
Yuran pun murah sangat RM30 sebulan!
Since Qistina pun suke so tak kisah lah...
At least she gets to learn something...
Nak masukkan ke kelas ballet tak mampu lagi lah saye...
Huhu

Rasenye hari ni nak kerja kan kain langsir...
Dah lama betul tak menjahit...!
:)

May 1, 2010 - Bored Saturday

Bored Saturday.
Bored bored.
Patutnye maksu nak datang melepak hari ni tapi dia ada hal lain...
Esok ye maksu...

Saya merajuk dengan Daddy...
Kalau nak lepaskan kat sini pun tak elok kan...?
Macam membuka pekong di dada pulak.
Yang pastinye saya sangat bosan hari ini...
Kan bagus kalau kerja tu 7 hari seminggu tak da cuti langsung.
Selfish tought. I know.

Maybe saya akan kerjakan langsir untuk sliding door tu...
Tengok la kalau ada mood...
Semangat beli kain langsir RM22 semeter...
Kononnye 2-3 tahun sekali baru nak tukar langsir kan?
Hm tu je la yang boleh buat saya tersenyum hari ini...

Pbth.