April 17, 2010 - Busy Saturday

Semalam dapat jugak pergi beli kain langsir dengan maksu.
Seronok, meriah sebab adik bawa 3 org puteri n putera nye...
Penat sebab susah betul nak pilih kain!

P/S Mekasih ye maksu belanja makan... *shy* patutnye aku yang belanja... nanti next round aku belanja pulak ye... ;P

Balik rumah terus tak menyempat-nyempat nak jahit langsir...
Langsir bilik aku tu buruk benar...
So with patience and guidance from mak su, siap juga langsir bilik aku.
Tapi malas nak post gambar hari ni...
Lainkali ye?

Tadi Daddy kata kain cream tu buat langsir tingkap saja,
pintu pakai kain yang lain.
Huhu Pening.
Nampaknye terpaksa la arrange second trip untuk borong kain...
Ehem, ehem maksu, nanti bila aku dah loaded skit kite pergi borong lagi ye... please.
;P

Apepun mekasih maksu sebab teman aku beli kain dan ajar cara-cara nak buat langsir...
Kalau tak sampai sekarang la bilik aku berlangsir hodoh...
;P

Tak sabar nak jahit skirt untuk Qistina pulak...
Tengok kat sini... huhu lagila geram di buatnye...
Sabar mak long, sabar, jangan gelojoh...
;P

Hari ni nak pergi ke rumah Tok Ma,
Nak sambut harijadi anak buah aku, Aisya.
Daddy kata nak singgah Wangsa Walk sekejap.
Tengok la kalau sempat.
:)

2 comments:

Dda Ly said...

alaaa ingat ade pic langsir tuhh...frust..:( huhuhu

best kan kite kuar..walaupon saye matra2 ngan putera puteri saye, tp itu biase la..ke mane2 pon meti saye mara2 ngan dorg...haha :P

next time kite plan lagi, no poblemo..:)

mak long said...

eheheh saba... nak upload la ni haa... ;P
eheheh standard ler ko dgn anak2 ko gitu... da biase pon.. hihihi
next time ye maksu... jgn lupe ;P