April 14, 2010 - Cuti

I'm on leave today till Friday.
:)
Habiskan cuti.
Minggu depan minggu terakhir saya dengan NCR.
I'm gonna miss my colleagues.
The faces I see everyday for the past 3 years.

My interview with Scomi has been postponed to Monday.
Yesterday BAT called and said they'll finalize the hire by evening.
No call from them.
I guess I already know the answer to that one.

Cuti-cuti ni lah masa nak kemas rumah,
tukar cadar, dah kepam!
Dan buat ape yang patut.
Memang cadang nak bermalas-malasan je kat rumah dan tidur sepanjang hari.
tapi bila dah cuti rasa sayang pulak nak buang masa dengan benda yang tak berfaedah bila ada banyak benda boleh dibuat.

Saya nak lipat baju, mandi, ambil Qistina dari sekolah and do some grocery shopping.
Tak sabar nak pergi beli kain dengan Mak Su hari Jumaat ni!
Dapatla saya hiaskan rumah dengan langsir baru!
:D

P/S Shower AFTER you vacumed the house!

3 comments:

Dda Ly said...

friday : mommy's day out..on okeh..hihih managed to pujuk2 encik ajees...hikhik:P

Mak Long said...

Dda: Yeay! But saya bawak cik Qistina kot...?

Dda Ly said...

owhh yea kee?hihi ok ok..leh ke saye bawak addina dania skali haaa?:D